tag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post3024188319833921917..comments2023-09-03T11:53:02.854+01:00Comments on Kemencetűz: Habos rebarbarás pitegondaanyuhttp://www.blogger.com/profile/04932198504138499645noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-78802863864348736362014-07-14T13:06:03.687+01:002014-07-14T13:06:03.687+01:00Nem kell főzni, megpuhul. Csak kevés mandulát szó...Nem kell főzni, megpuhul. Csak kevés mandulát szórtam rá, a többi zabpehely volt, hogy a levét felszívja.<br />gondaanyuhttps://www.blogger.com/profile/04932198504138499645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-33936004287807116862014-07-14T10:26:26.327+01:002014-07-14T10:26:26.327+01:00a rebarbara megpuhul? nem kell elő főzni???a rebarbara megpuhul? nem kell elő főzni???Anyuskahttps://www.blogger.com/profile/00013729941802474729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-57429274585911255842010-05-14T08:20:56.400+01:002010-05-14T08:20:56.400+01:00Hű nagyon gusztaHű nagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com