tag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post8769923326407593738..comments2023-09-03T11:53:02.854+01:00Comments on Kemencetűz: Sajtfelfújtgondaanyuhttp://www.blogger.com/profile/04932198504138499645noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-29869796420807095122010-06-08T07:37:24.662+01:002010-06-08T07:37:24.662+01:00na ezt énis ki fogom próbálni! :)na ezt énis ki fogom próbálni! :)Lazachttps://www.blogger.com/profile/03357441843961069031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-33652569700455020752010-06-07T18:29:28.067+01:002010-06-07T18:29:28.067+01:00Nagyon tetszik ez a recept! Látom túlsúlyban van b...Nagyon tetszik ez a recept! Látom túlsúlyban van benne a tejföl, így egész kis könnyű lehet, biztos nagyon fini.Pixie Piehttps://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-15673678138514472922010-06-07T16:55:19.002+01:002010-06-07T16:55:19.002+01:00Nóri, nekem gáztűzhelyem van, maximumra állítottam...Nóri, nekem gáztűzhelyem van, maximumra állítottam. Az szerintem a villanynál 200 fok.<br />A víz és az alufólia megakadályozza, hogy gyorsan megsüljön a külseje.<br />Van egy másik recept is, majd azt is hozom.<br /><br />Magyar Konyhákat én is veszem talán a kezdetek óta. tetemes mennyiség gyűlt össze belőlük.<br /><br />A gyerekeim meggybefőttel ették, Judit szoptat, nem ehet borsót.gondaanyuhttp://www.gondaanyu.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-31177284320824294622010-06-07T16:13:52.103+01:002010-06-07T16:13:52.103+01:00De jó, hogy eszembe juttattad! Már régóta szándéko...De jó, hogy eszembe juttattad! Már régóta szándékomban áll sütni, de kicsit macerásnak találtam. Régi munkahelyem közelében egy menzán ettünk ilyet, kb. olyan, mint a sajtos pogácsa belseje. Szóval nagyon finom. Egy régi Magyar Konyhából meg megtudtam, hogy Kodály Zoltán (az egészséges táplálkozás lelkes híve) is gyakran ette, náluk úgy volt, hogy előtte paradicsomleves volt, amivel K. Z. a második fogásnak tálalt sajtfelfújtat is megöntözte. Most már biztosan nekilátok, köszi :)csillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-19546740071908943282010-06-07T13:57:55.007+01:002010-06-07T13:57:55.007+01:00és hány fokon sütöd?
Nóriés hány fokon sütöd?<br />NóriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540654260668222022.post-84052934581085976172010-06-07T13:30:07.460+01:002010-06-07T13:30:07.460+01:00Még nem ettem ilyet, de nagyon finom lehet.Még nem ettem ilyet, de nagyon finom lehet.Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com