2011. május 9., hétfő

A hétvégénk

Tulajdonképpen nem is csináltunk semmit.  Semmit.  Együtt voltunk.  És megint olyan jó szikrázós, csillagszórós , ezer fok szeretetes , nem tudom, nagyon nagyon nagyon jó.  Kellett már, ha jól gondolom ma mindenki vigyorog egyfolytában.  Az érzelmi oldalt nehéz leírni, megfogalmazni, Babett ezt jobban tudod, légyszives !

Mutatok képeket, majd folyamatosan pótolom, mert én csak egyet fényképeztem, a matracot a diófa alatt, hogy a Babiék ide találjanak, ne menjenek el egészen Pécsig.:)

Amiket ettünk:

A halászlé, természetesen bajai módra.  János főzte, és kiváló lett,  ha akarta volna se lehetett volna jobbra.

Aki bajai, az tud halászléről jó fotót készíteni, ugye, Böbsi?

Ez egy majonézes káposzta saláta, isteni, recept majd később külön lesz róla.


Tavaszi saláta, a grillezett húsokhoz.

A méltán jó hírű  kiskőrösi spárgából Gabojsza  főzött, sütött nekünk.


Nagy sikere volt a pezsgőnek, amivel köszöntöttük egymást. Málna, szeder volt az alján.  Brut is volt, de a sláger az édes lett!


Ott hátul a pezsgős poharak, a tálban pedig a gombócleves:)


A vasárnapi reggeli részlete. Croissan, mini bagett, levendulás fonott kalács is volt.  Gabojsza finomabbnál finomabb lekvárokat hozott, igazi vajat kentünk alá,  remek házi érlelt sonka, zöldhagyma, paradicsom, a többit nem is tudom.


Szombat este húst sütögettünk, többfélét többféleképpen.  Saláta voltak a köretük.


Közös kenyérdagasztás.



Folyt. köv.

5 megjegyzés:

  1. Csodás lehetett, a képek szuperek, de hát kérem, csak finomakról lehet ínycsiklandozó képeket készíteni! Remek társaság, most megint lettek szívmelengető emlékeitek, amire jó lesz visszagondolnotok:)

    VálaszTörlés
  2. Ma még mindenki ezzel volt "teli ". Esze, szíve, lelke.

    VálaszTörlés

 Van egy sorozat, amit néha nézek, aholis a főszereplő otthon kenyeret süt és eladja a közeli kávézóba.  Minden nap megkérdezi, elfogyott-e,...