Almalevesnek indult.
Fahéjjal, szegfűszeggel, citromhéjjal fűszerezem, enyhén cukrozom.
Kis tejszínnel, evőkanál vanília pudinggal besürítem.
Aztán hirtelen ötletként mirelit málnát tettem a meleg levesbe tálaláskor.
Naagy dícséretet kaptam érte :):)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Ezen cseppet sem csodálkozom :):):)
VálaszTörlésEz nagyon finom lehet! :)
VálaszTörlésTudom, hogy díj és örömeső van nálad ebben a hónapban, de ha nincs a terhedre, nálam is vár egy picurka, majd nézz be hozzám! :)