Ilyen szép volt. És micsoda finom ! Napokig elélnék ilyen ebéden.
A húst grillfűszer keverékkel beszórtam és egy órányi pihentetés után serpenyőben kisütöttem.
A salátát a neten keresgélve találtam , egyik áruházlánc oldalán.
Négy személyre kell hozzá:
25 dkg rucola
5-6 kemény paradicsom
3-4 zsenge újhagyma
3 gerezd fokhagyma
egy kifli vagy zsemle
só
olívaolaj
A salátát megmostam, lecsepegtettem. Tálba tettem. A zöldhagymát vékony szeletekre vágtam, amíg fehér volt. Rászórtam.
Aki akarja a paradicsomnak a héját lehúzhatja, én nem csináltam. Kockára vágtam őket és szintén ment a salátához.
Megsóztam
3 evőkanál olívaolajat összekevertem 3 gerezd összenyomott fokhagymával. Ez a dresszing. Ráöntöttem, összeforgattam.
Egy szikkadt kiflit felkockáztam, pici olajon serpenyőben megpirítottam és ráöntöttem.
Mennyei !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Az olaszoknál et a kenyérsaláta...imááádom!:)
VálaszTörlést = Z
VálaszTörlésÉn is most salátáztam csak saslikkal.
VálaszTörlésNagyon guszta a rucola salid
Ha tudnátok milyen finom volt, jó fokhagymásan.... huhúúú, asszem rendszeresítem:)
VálaszTörlés