2011. október 9., vasárnap

Ételízesítő házilag

Házi ételízesítő képekben....és szavakban
Zöldség szedés, mosás, pucolás ,szeletelés, darálás (csak akkor, ha van a közelben segítség , aki tekeri a húsdarálót:DDD), keverés , sózás, üvegbe töltés...
A receptet Alíztól kölcsönöztem . A petrezselymet megtripláztam, mert egyszerűen imádjuk. Slussz.



 




  



4 megjegyzés:

  1. Én győztem!
    Én már sokkal régebben olvastam Alíznál, eltettem, és kiblogoltam!!!
    Na jó, a tied látványosabb és gusztábbak a képek...
    Viszont én nem daráltam, így nem kellett segítség, hanem a robot késésében vágtam apróbbra.

    VálaszTörlés
  2. Jó ez, de abbahagytam az idénre. Még ezzel a szilvával megbirkózom és kész. ( és jönnek a téli lekvárok még ....)

    VálaszTörlés
  3. Guszta nagyon:) És főleg hasznos lesz télen:)

    VálaszTörlés

Lakodalmas vagy sváb kifli

  Nagyon szeretem sütni, mert akár kemencében, akár villanysütőben egyformán szépre sül.  Először lakodalomba kértek meg sütni, akkor kaptam...