2013. szeptember 22., vasárnap

Pisztráng , ahogy Sikaszón ettük


A legfantasztikusabb pisztráng-élményünk SIKASZÓhoz kapcsolódik.
Jó pár éve barátokkal jártunk arra, és bementünk egy helyre, ahol ki is foghattuk ( fotó lentebb) az áldozatokat, aztán a házi gazdasszony megsütötte nekünk tárcsán.


Egy fokhagymás tejfölt is kevert hozzá, talán ördögűzésre is jó lett volna, jól bezabáltunk.


Aztán mentünk tovább, olyan úton, hogy a pisztrángok a hasunkban elég rosszul érezték magukat, hajszálon múlott, hogy kibírták odabent :)

Mégis , ez olyan kellemes emlék mindannyiunknak, hogy sokszor emlegetjük, ha összetalálkozunk.


(Na itt a bizonyíték a  horgászásra.)


Tegnap vettem két pisztrángot, nézegettem ugyan a mandulás meg mindenféle recepteket, de akkor jött a sikaszói emlék:)

Besóztam, liszteztem és kisütöttem.  Főztem hozzá pár szem krumplit, és nem olyan nagyon erősre csináltam, de a fokhagymás tejföl se hiányozhatott.


Csak a fejek és a szálka maradt, a fejek a macskáké, a halszálkát ne tudom, talán kitűzzük a kóbor macskáknak:)

3 megjegyzés:

  1. Én is vettem az L betűs áruházban, Kolos kérésére, és pont így sütöttem meg, só, bors, liszt és fokhagyma...Kolos egy egészet benyomott egyedül.:):) Mi osztoztunk a maradékon hárman.:):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi meg testvériesen elosztottuk:) Kolos még nől, kell a tápanyag:)

      Törlés
    2. Kedves webmester,


      Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

      Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

      Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

      Üdvözlettel,
      info@osszesrecept.hu

      Törlés

 Van egy sorozat, amit néha nézek, aholis a főszereplő otthon kenyeret süt és eladja a közeli kávézóba.  Minden nap megkérdezi, elfogyott-e,...