2009. május 24., vasárnap

Saláta


Legjobban korai, új káposztából szeretem csinálni. Úgy gondolom, mindenki ismeri, és mégis, minden alkalommal ámulva dícsérik néhányan.
Így készül:
Hozzávalók: 1 fej káposzta
1 kígyóuborka
2 lilahagyma
2 sárgarépa
só, bors, köménymag, ecet, cukor
A hozzávalókat szép vékonyra legyaluljuk. Ízlés szerint besózzuk, állni hagyjuk.
Kis őrölt borssal meghintjük, csipet köménymagot is szórunk rá. Majd szintén ízlés szerint ecettel és cukorral ízesítjük. Kézzel összeforgatjuk.
Hűtőben tartjuk tálalásig.
Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szülinapi fügetorta

 Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni.  Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta.  Vol...