2009. augusztus 12., szerda

Tárkonyos raguleves

Én így főztem:

A húst kockára vágtam. A zöldségeket ( sárgarépa, petrezselyem, krumpli, hagyma, karfiol ) szintén kockára illetve rózsáira szedtem a karfiolt.

Kevés olajon megpirítottam, átsütöttem a húrt, rátettem a zöldségeket. Kicsi vizet öntöttem alá, hogy ne süljön le.
Sót, borsot szórtam rá.
Rövid párolás után felöntöttem vízzel. Utánízesítettem és puhára főztem.

A végén tejföllel elkevertem a tárkonyt és belekevertem.
Aki úgy szereti tésztát is főzhet bele.

2 megjegyzés:

  1. Nálunk sajnos az ilyen levesek tejfől nélkül készülnek, mert nem szeretik, pedig igy az igazi.

    VálaszTörlés
  2. Ennyi finomság!!!!! :):) itten csurgatom a nyálam csak, mert mindegyiket nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés