A zsemlét többnyire sütőben pirítom, most serpenyőben csináltam, kicsit meg is kapta, és a végén sajtot szórtam rá.
Így készítem:
Fejenként egy közepes hagymát felszeletelek. Vajon megpárolom, felöntöm. Húsleveskockával ízesítem és kb. 15 percig főzöm. Ekkor beleteszek egy maréknyi reszelt sajtot, őrölt borsot, csipet szerecsendiót és elzárom a tüzet alatta. Mert elkészült.
Tálaláskor megszórtam petrezselyemzölddel és a pirított zsemlekockákkal.
Gyors és könnyű elkészíteni, garantált a siker.
Belereszeltem kb. 10 dkg sajtot, ez 220 Ft volt ( biopiaci sajt volt ).
A két hagyma, a zsemle, a fűszerek, maximum 4-500 Ft, amibe kerül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése