Most kóstoltuk meg, aki még nem csinált és kap hozzávalókat csak ajánlani tudom.
Nosalty oldalán találtam a receptet. A hozzávalók aránya nem olyan volt, mint Ő írta, szerintem nem lényeges. Az össz mennyiség stimmelt. Én pluszban adtam hozzá egy kis kénport.
Nem két napig, csak egyig hagytam letakarva állni, elég levet eresztett. Jó ízű, ropogos, szép, örülök neki.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
De szeretem én az ilyesmit :):)
VálaszTörlésMegnéztem, a Tiéd szebb! :):):)
VálaszTörlésÓ,,, köszönöm, zavarba hozol :)
VálaszTörlésnem akartalak, de ami igaz, az igaz :):)
VálaszTörlésOlyan finom lehet!!!
VálaszTörlés