Valamikor régen csináltam hasonlót újságból , ezt csak úgy emlékezetből.
Olajon megpároltam összekockázott vöröshagymát.
A savanyú káposztát kicist kimostam, kicsavartam a levét és rátettem a hagymára. Öntöttem alá egy kis húslevest és másfél deci félédes fehérbort. Kb. 20 percig pároltam fedő alatt.
A narancsot késsel meghámoztam, fekkockázta, összekevertem a káposztával.
Így tálaltam:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Csoda klasszak ezek az ételek, de nekem az uccsó volt a nyerő, a hurka-kolbász miatt! :):):)
VálaszTörlés