A recept Ízbolygótól származik. Ő cseresznyével sütötte, nekem meggy volt itthon. Kicsit több cukrot tettem bele, és egy kiskanál fahéjjal is megszórtam.
Az 5 dl tej meglepett, sokalltam, végülis kell bele, megsült, ilyen lett ahogy a képen látható. Az összes gyümölcs feljött, kíváncsi vagyok milyen az alja?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hájas kifli hajtogatás nélkül
Ke Trarita oldalán volt a recept, többször sütöttem, de mindig keresgélni kellett. Itt legalább megtalálom. 0,5 kg liszt 25 dkg háj, dar...

-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
nagyon guszta, remek és könnyű elkészíteni
VálaszTörlésNa ez de guszta!!!! :):)
VálaszTörlésNa és milyen lett az alja???:))
VálaszTörlésFagyi
Ott volt a sűreje:):)
VálaszTörlés