2010. szeptember 12., vasárnap

Almás - fahéjas rózsák

Olyan szépen írt a sütéséről Maimoni, hogy  vettem egy nagy levegőt, és megpróbáltam.
Nem egy ördöngősség.  Szépen le is írta, fényképezte, rábízhatjátok magatokat.
Aki le akarja nyűgözni a családot, barátokat, vendégeket, anyóst, készítse el.

Mindenképpen piros alma kell, a színe díszíti a süteményt.   Egy jó kávé mellé pl. kiváló.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépségesek lettek, igazán

    VálaszTörlés
  2. Húú ez nagyon jól néz ki,gondolom nagyon fincsi is:) A nyárialma is jó hozzá?

    VálaszTörlés
  3. Biztosan, de ne főjön szét. Csak annyira kell megfőzni, épp csak felforralni, hogy amikor tekered akkor hajoljon úgy ahogy a tészta.

    VálaszTörlés