A szilvás szűzérmék körete volt , és nagyon jó passzolt a gyümölcsös húshoz.
Négyünknek 4 jó öklömnyi krumplit tettem fel főzni. Áttörtem, hagytam hűlni. Mikor már nem égette a kezem csipet sóval megszórtam és kb. 2/3 krumpli, 1/3 liszt arányban összegyúrtam. Egy lágy krumplis tésztát kaptam.
Négyfelé osztogatással végül 64 nagyobb núdlit főztem ki lassan forrásban lévő enyhén sós vízben.
Kevés sajtot reszeltem rá, és olajban pirított hagymakockákkal öntöttem le.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Eszméletlen jó
VálaszTörlésCsuda klassz ez a hagyma-sajt feltét!
VálaszTörlés