Valami gyorsat és különlegeset szerettem volna.
Valami karácsonyost, valami narancsost.
A harcsafiléket sóztam, borsoztam, lisztben megforgattam.
Serpenyőben vajat forrósítottam és megsütöttem benne a halszeleteket. Tányérra tettem, mellé egy - két szem krumpli és rucola saláta került . A tetejére narancsos vaj.
10 dkg szoba hőmérsékletű vajat elkevertem egy narancs lereszelt héjával és egy kis narancslével. Idő nem volt már rá, ezért csak kanállal tettem a halszelet tetejére, de aki időben hozzáfog, fóliában megdermesztheti a hűtőben és szép kerek szeleteket vághat belőle.
Gyors, különleges, karácsonyi, és nagyon finom ebédünk volt.
A Hortobágyi Halgazdaság Zrt . harcsafiléje elnyerte az Év bioterméke díjat. Megérdemelten.
Degeszre ettem ma magam, így szerencsére megúsztam nyálcsorgatás nélkül a látogatást. :):):)
VálaszTörlésGusztusos, kívánatos és egészségesebb, mint a töltött káposzta!
VálaszTörlésEz szuper!
VálaszTörlésHűha! Nagyon klassz ötlet!
VálaszTörlésÉs micsoda finom lett!
VálaszTörlés