2015. január 3., szombat

A nagy munka

 A végeredmény kis része:)


Felénk forrázzák.


Aztán fellógatva perzselik.




Majd bent asztalon szétszedik.


A húsvéti sonka.


A kolbász darálással kezdődik.


Aztán ízesítik sóval.....


...fűszerezik paprikával, borssal, fokhagymával.


Összekeverik jó alaposan:)


És betöltik.


Megfőtt a hurkának való.


Sül a zsír.


Kész a hurka.

Majd elfelejtettem: ettünk is.  Reggelire sült májat. A hagymás vér most elmaradt. 
Ebédre pecsenyét krumplival, savanyúval.
Vacsorára orja levest csigatésztával, töltött káposztát, sült hurka, kolbászt.





Ilyen likacsos lett a tegnapi kenyerem:)


Ez meg a ráadás:  Lucifer napfürdőzik.


3 megjegyzés:

  1. Milyen érdekes, ilyenszerű disznófeldolgozást még nem láttam. :) Nálunk másképp zajlik, bár a végeredmény úgyis ugyanaz. :) Búék! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezer éve nem voltam disznóvágáson, köszi a képeket és a hangulatot, továbbá boldog új évet nektek :):)

    VálaszTörlés