2009. május 20., szerda

Csirkecomb fűszeres túróval töltve


Tulajdonképpen a medvehagymás táskából jött az ötlet. Meg egyszer valamikor ettünk egy túróval töltött husit és finom volt.
Többször sütöttem , mindig tetszik, sikere van, pedig a kapor miat szoktak aggályaim lenni.
Nagyon egyszerű, így készül:
Hozzávalók: fejenként egy csirkecomb
só, bors
petrezselyem zöldje
kapor frissen
snidling
túró
egy tojás
Fél kiló túrót 10 combba szoktam tudni beletölteni.
A combokon a bőrt fellazítom és a többi hozzávalókat összekeverve, a bőr alá töltöm. Tepsibe teszem, kicsi sót vagy fűszerkeveréket szórok rá. Lefedem alufóliával és megsütöm szép pirosra.
Körete kemencés újkrumpli volt és saláta.
Jól lehűtött rozét kínáltunk hozzá.

1 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon jól néz ki, el is mentettem magamnak. Kemencés újkrumplit hogy csinálod? Köszi, sprc

    VálaszTörlés