2009. szeptember 2., szerda

Calzone...

LIMARA után , szabadon. Ez nagyon finom lett ! A vendégünk két ilyen batyut megevett. Juhtúrót azt nem kaptam, ezért tehéntúrót tettem bele, kaporral, snidlinggel, petrezselyemzölddel fűszerezve.
Van egy célszerszámom, amivel összenyomogattam a tésztát, de azért kézzel még "kicakkoztam".

Most nagyon tetszik, más töltelékkel alkalom adtán újra megpróbálom.

Hidegen, paradicsommal még jobb volt vacsorakor, mint délben.

Aztán eszembe jutott, hogy hamár úgyis kapor van benne, akkor egy kis kapormártással is nyakon lehetne önteni.



3 megjegyzés:

Lakodalmas vagy sváb kifli

  Nagyon szeretem sütni, mert akár kemencében, akár villanysütőben egyformán szépre sül.  Először lakodalomba kértek meg sütni, akkor kaptam...