Rántott húst ritkán sütök. Szeretjük, de sok a csetres, legjobb azon frissiben, mittudomén. Ritkán van.
Ez a Csirkemell kijevi módra olyan, mint a Fekete-erdő torta. Mindenki azt hiszi valami ördöngős ügyesség kell, pedig a legegyszerűbben elkészíthető ételek.
Fűszervajat kell a húsba dugni, amit én így készítettem: 10 dkg puha vajat összekevertem petrezselyemzölddel, kaporral, fokhagymával, snidlinggel, sóval, borssal.
Alufóliában hengerformára egyengettem és megfagyasztottam.
A csirkemellfilét felszúrtam. Biztos lehetne úgy is, hogy a két húsrész közé dugni a vajat, de biztonságosabb, ha a vastag húzs felszúrom és a fagyott vajdarabot beledugom. Hústűvel lezárom a nyílást, icipicit megsóztam kívülről is, majd rendesen, liszt, tojás, morzsa, bepaníroztam és közepes tűzön kisütöttem.
Petrezselymes burgonyát és rucolás paradicsom salátát ettünk hozzá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Készíteni még nem készítettem. Nagyon guszta ki kéne próbálnom
VálaszTörlés