2010. augusztus 17., kedd

Berni libaleves


Ez szintén az Eszter főztje, nem az én érdemem. Csak kicsit dicsekszem:)

4 libacombot kell megfőzni húslevesnek.  Rendesen bezöldségelni, répa, zöldség, zeller, egy krumpli.  Hagyma, só amennyi kell.

Ha puha a hús, kiszedni, kihűteni.  A zöldséges levest mixerrel pürésíteni, a húst szétmarcangolni.
Tálaláskor tejföllel és reszelt sajttal  gazdagítani, a húst is beletenni.

Itt alant pedig az éhesek:



5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szeműek :)
    A leves is finom

    VálaszTörlés
  2. Klassz a leves!
    Bár engem a gyerkőcök varázsoltak el! Hihetetlenül szép szemek... :)

    VálaszTörlés
  3. Nem csodálom, hogy ilyen csodálatosan főzöl, ha ők inspirálnak:-)

    VálaszTörlés
  4. az éhezők csodaszépek!!!! :):)

    VálaszTörlés
  5. Szombaton jönnek, úgyhogy együtt lesz mind az aprónép:):) Már készítem a heti étrendet.

    És tőlem fognak megtanulni főzni. És majd mondják, hogy a nagymamámtól tanultam:):)

    VálaszTörlés