Néha el se tudom képzelni, harminc valahány évek alatt mi a csudát tudtam főzni ? Mindig, majd minden nap. Ki se számolom, az mennyi:):)
Ma se volt semmi ötletem a második fogáshoz. Így elővettem ezt ahalfilét, és emlékeztem a TV Paprika magazinban egy receptre, ami tetszett.
Mondhatom nemcsak szép, de finom is. Gyorsan készen van, és olyan szép és harmónikus ízek vannak benne, hogy halat eztán csak így...
Elkészítése: a halfiléket szobahőmérsékleten felengedjük. Sózzuk , borsozzuk.
Vajon mindkét oldalát barnára sütjük. Egy közepes hagymát apróra vágunk közben, amikor a hal készen van, a serpenyőben megpároljuk. Ráöntünk egy dl narancslevet, 3-4 percig forraljuk.
Beleteszünk egy evőkanál citromlevet és kész is van.
Még megkóstoljuk, ha kell sózzuk, borsozzuk, majd a halra kanalazva tálaljuk.
Nagyon finom lehet. Naranccsal még sosem ettem
VálaszTörlésImädom a halat,bärhogy van elkeszitve! A naracs nekem is uj,eddig csak citromot hasznältam tengeri halakhoz.(Legközelebb legyszi gondolj räm is ha esetleg elszämoltad magad...jövök!!!
VálaszTörlésOK. Judit. legközelebb BBC-n ez lesz :) Majd fehéret iszunk utána...
VálaszTörlésÖrülök, hogy ellátogattál a blogomra, mert így rátaláltam a tiédre! Máris találtam nagyon jó recepteket!
VálaszTörlésÉn is megszerettem a pangasiust, de így még nem készítettem ...na majd :)
VálaszTörlés