A tegnapi gyümölcsnap után bizony jólesett ez a finom húsétel.
A mellfilét felszúrtam. Hajdúsági zsíros juhtúró névre hallgat az a krémsajt, amiből bele gyömöszöltem a húsba, majd pár kisebb brokkolit is, csak úgy fagyosan.
Jénaiba tettem, kicsit megsóztam, de csak kívülről, mert a juhsajt sós. Borsot őröltem a tetejére, kis darab vajat tettem rá.
Lefedve inkább párolódott, mint sült.
Paradicsomsaláta volt köretnek. A feldarabolt paradicsomot sózom, borsozom, olívaolajjal meglocsolom, és balzsamecettel savanyítom. Kevés újhagymát felkarikáztam, és petrezselyemzölddel megszórtam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
itt is lájk! :):)
VálaszTörlés