Muszáj leírni hogy csináltam, mert elfelejtem. Kép nincs, azt hiszem a töltővel van valami prücök, két kép után kimerülnek a fényképező elemei.
A jénait olívaolajjal kikentem. Beleültettem a gombafejeket. Kicsit megsóztam őket.
Húsos töltelék: darált húst serpenyőben megsütögettem. Tettem mellé karikára vágott újhagymát, petrezselyem zöldjét, sót, borsot, késhegynyi Erős Pistát, reszelt sajtot.
Zöldséges töltelék: a gombák szárát összevágtam , olajon sózva, borsozva megpároltam. Újhagymát, sót borsot, kockára vágva padlizsánt is adtam hozzá. Végül egy kisebb tojással összefogtam, azzal is megsütöttem.
Reszeltem a tetejükre sajtot és előmelegített sütőbe 15-20 perc alatt készre sült.
Negyed vöröskáposztát almareszelőn lereszeltem. Megsóztam, megszórtam őrölt köménymaggal és állni hagytam. Ha lehet , a levét kicsavarni, ennek nem jött. Majonézzel összekevertem, ez volt a köret a gomba mellé.
Legközelebb lefotózom. Nagyon finom vacsora lett belőle.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Én kép nélkül is tudom, hogy finom!
VálaszTörlésAzt el is hiszem :):) Én is szeretem a gombát, nagyon :)
VálaszTörlésElhiszem, hogy finom :)
VálaszTörlésnálunk velővel töltve szokott készülni, vagy pedig feta sajttal.
VálaszTörlés