Mindenesetre már pénteken elhatároztam, hogy ez lesz a vasárnapi ebéd. Gyönyörű szép volt a rucola a kertben, a húslevesből meg nem akar fogyni a főtt hús. A csirkét megtöltöttem, szépen eligazgattam és megfőztem a levesben. Óvatosan kiemeltem, tepsibe raktam. megkentem paprikakrémmel, fűszereztem és jó alaposan meglocsoltam kacsazsírral. Ment a forró sütőbe amíg szép pirosra nem sült. Közben párszor meglocsoltam, hogy ne száradjon ki.
Amíg sült elkészítettem a salátát. Ennyi idő bőven elég. Kényelmesen elkészültem vele.
A recept Gondaanyué. Tökéletes és nagyon finom. Én meglocsoltam még egy kis balzsamecettel is. És!!! A kertben termesztett rucolánk nagyon finom!!!
Amíg sült elkészítettem a salátát. Ennyi idő bőven elég. Kényelmesen elkészültem vele.
A recept Gondaanyué. Tökéletes és nagyon finom. Én meglocsoltam még egy kis balzsamecettel is. És!!! A kertben termesztett rucolánk nagyon finom!!!
A képek sárgák, tipikusan borús idős képek:) A csirkéről hiányzó alkatrészeket már nem tudtam pótolni a fotózáshoz:)
A legjobb a hazai !
VálaszTörlésa pipi istenien néz ki, sajna a rucolát nem szeretem(((
VálaszTörlésNagyon finom
VálaszTörlésJól néz ki nagyon:)!
VálaszTörlés