Már sokszor sütöttem pita kenyeret, de eddig valahogy elkerülte a recept a blogot.... pedig régóta terveztem. A recept annyira jó, hogy minden változtatás nélkül a Limaráét használom.
Nálunk a kisebb,olyan könnyenakezembefoghatom méretű kenyerek váltak be , ezért én a megadott mennyiséget 12 egyforma részre osztom.
Dagasztás , kelesztés,darabolás gömbölyítés, pihentetés, nyújtás, pihentetés , sütés, töltés.....mindennel és mindenhogy, ki hogy szereti...gyrosnak vagy éppen tekercsnek...
gyrosnak |
és tekercsnek |
Tél, hideg, meleg konyha, sütés, finom illat.....szeretek ilyenkor sütni:)
Kispárnák :):)
VálaszTörlés:).:)
VálaszTörlésCsodaszépek! Én is szoktam tekerni, de a pirítás/grillezés (?) eddig elmaradt, pedig szuper ötlet. :))
VálaszTörlésHúúú, de nagyon jók lettek!:)
VálaszTörlésNa most sikerülni fog kommentelni, érzem! :-)
VálaszTörlésGyönyörűek a piták és nagyon-nagyon várom a zsömlés bejegyzést!
Sziasztok!