Tulajdonképpen eszemben sem volt, hogy bejglis bejegyzést véssek a blogra. Gondaanyu ITT nagyon jól leírta....minek is idegeljük magunkat azon, hogy kireped, vagy sem...de a kisördög nem hagyott nyugodni.Kutakodtam, keresgéltem a tökéletes receptet. Azt nem tudom, hogy ez a recept a tökéletes -e , de eddig ez a legjobban bevált.Merthát háziasszonyok vagyunk, és a főztünkre nagyon is büszkék. Lehet kiretusálni, átszabni, beilleszteni mindenfélét a fotókra, de a valóság, az valóság. Ott kifolyik a töltelék, kireped a tészta, és lehet a közepe is nyers marad. Én például minden évben megfogadom, hogy nem nyújtom túl vékonyra....és mégis vékonyra nyújtom, annyira, hogy nem látszik, csak a töltelék....
Recept ötlete INNEN
Érdemes minden instrukciót betartani...garantált lesz a győzelem....
Jöjjön hát a bejgli képekben......
Mindenkinek jó sütögetést kívánok, itt a finisben:))))
Csak ámulok....
VálaszTörlésMi is évek óta ezt a fajtát sütjük és még sosem csalódtunk. Azelőtt meg minden éven volt valami baki a bejglivel. Ez a recept azonban tökéletes.:)))
VálaszTörlésNagyon szép lett! A fotóid remekek. :)
VálaszTörlés