2011. december 30., péntek

Disznótor

Csak a lényeg.


A reggeli hagymás vér.



Ezeket muszáj megmutogatni. Gyönyörűek!

Ebédre máj sült jó sok fokhagymával.


És pecsenye is.

És volt sokféle savanyúság.


Ez a vacsorára főtt orjaleves.


Ez itt pedig a Gabojsza receptje szerint főzött paszternákpüré, ami a főtt hús mellé készült.


Különleges alkalmakra kemencében sült házi kenyér dukál.


Sült hurka, kolbász.


A legtöbbet használt káposztás ibrik......


...és a benne főtt káposzta.

12 megjegyzés:

  1. Asszem lepuffantalak....:):):):):) Éééééhes lettem és este fél 10 múlt! :):):)

    Boldog Újévet Nektek :)

    VálaszTörlés
  2. Tudtam...........a hagymás vér...... a gyengém:)))
    Fagyi

    VálaszTörlés
  3. Ennyi disznóságot régen láttam egy weboldalon!

    BUÉK!

    VálaszTörlés
  4. A legjobb bejegyzés szilveszterre...
    A káposztás ibrik alján lévőt kérném a kenyérrel:)))

    VálaszTörlés
  5. Fagyi!!! Vége a koncertnek???:)))

    VálaszTörlés
  6. Babette,azt én vittem.:)))Nagyon jó nap volt,jövőre ismételjük...persze csak ha lehet!?

    VálaszTörlés
  7. A sült májat sütőben készítette?

    VálaszTörlés
  8. Nem, a májat serpenyőben sütöttem. Fél cm vastagra szeleteltem, nem sóztam, forró olajba tettem, rá egyből a fokhagyma gerezdeket. Vigyázni kell, mert fröcsköl, kicsit mérsékelni kell a tüzet alatta. Mire a máj megsül a hagyma is megpárolódik és együtt nagyon finom.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a hozzászólásokat :)

    Ez csak a "szép" részei a disznóölésnek. De még őrizzük a hagyományokat:) Egy baráti társasággal csináltuk, jó buli volt. Nekünk.:)

    Boldog új évet mindenkinek !

    VálaszTörlés
  10. csodás disznóságok,nagyokat nyeltem.boldog új évet kivánok!

    VálaszTörlés