Mert leves az kell. Töltött káposzta elé készült tegnap.
Kettőnknek megfőztem két nagyobb krumplit sós vízben. Botmixerrel pürésítettem, két dl főzőtejszínnel, kis tejföllel gazdagítottam. Fűszereztem sóval, borssal, szerecsendióval, petrezselyemzölddel.
Levesbetétként lisztben megforgatott, kisütött hagymaszeletek szolgáltak. Ínyencek sült sonkakockákkal is tálalhatják.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Ez a sült hagymakarika nagyon jó ötlet, köszönöm!
VálaszTörlésitt nálunk az egyik vendéglőben hagymás sült vargányával tálalják...az is nagyon finom. :):)
VálaszTörlés