2010. május 4., kedd

Remulád mártás

calzone receptjét  Limaránál keressétek.   Érdemes megsütni, nagyon finom.  Ma ezzel a mártással tálaltam.

REMULÁD MÁRTÁS:

Hozzávalók:  egy közepes vöröshagyma fele
                     egy kisebb savanyú uborka
                     tettem bele piros színű paprikát a színe miatt

                     10 dkg majonéz
                     20 dkg tejföl
                     só, bors, citromlé, tejszín

A zöldségféléket egyformán apróra feldaraboltam, összekevertem a többi hozzávalóval.
Hűtőbe tettem felhasználásig.

Minden olyan hús mellé adható, ahova a majonéz, tartármártás passzol.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól hangzik! Szerintem hétvégén ki is próbálom. :)

    VálaszTörlés
  2. tetszik a mártás, a calzone gyönyörű! :) Nem tudod, Gesztenyével mi lett?

    VálaszTörlés
  3. Úgy tudom valamilyen szakdolgozatot ír, meg akkor valószínűleg vizsgázik is.

    Köszönöm a dícséretet.

    VálaszTörlés
  4. nagyon guszta lett. ilyen mártást még nem ettem, de elolvasva nagyon finom lehet

    VálaszTörlés