A calzone receptjét Limaránál keressétek. Érdemes megsütni, nagyon finom. Ma ezzel a mártással tálaltam.
REMULÁD MÁRTÁS:
Hozzávalók: egy közepes vöröshagyma fele
egy kisebb savanyú uborka
tettem bele piros színű paprikát a színe miatt
10 dkg majonéz
20 dkg tejföl
só, bors, citromlé, tejszín
A zöldségféléket egyformán apróra feldaraboltam, összekevertem a többi hozzávalóval.
Hűtőbe tettem felhasználásig.
Minden olyan hús mellé adható, ahova a majonéz, tartármártás passzol.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szülinapi fügetorta
Előre is elnézést a képekért, majd megsütöm mégegyszer és akkor lehet jobb képeket lőni. Van egy fügefánk és rengeteg a termés rajta. Vol...
-
Ez igazán az. Sütöttem eddig is tepertős pogácsát, finom is volt, valamennyire leveles is, de ez, ez igen! Úgy kell megfogni, egyben t...
-
Biztosra veszem, hogy minden jobb háztartásban akad pogácsa recept. Kipróbált, épp kipróbálásra váró, túrós, töpörtyűs,sós, vaj...
-
Először anyósomnál ettem ilyet. Nem tudom ízlett-e, a savanyú paprikát, egyáltalán a paprikát pár éve eszem szívesen. Errefelé ún, sváb pap...
Nagyon jól hangzik! Szerintem hétvégén ki is próbálom. :)
VálaszTörléstetszik a mártás, a calzone gyönyörű! :) Nem tudod, Gesztenyével mi lett?
VálaszTörlésÚgy tudom valamilyen szakdolgozatot ír, meg akkor valószínűleg vizsgázik is.
VálaszTörlésKöszönöm a dícséretet.
nagyon guszta lett. ilyen mártást még nem ettem, de elolvasva nagyon finom lehet
VálaszTörlés