2011. február 20., vasárnap

Ketten

A hétfő jó nap az újdonságok bevezetéséhez.
Holnaptól  egy barátnőm, Babett is írni fog a blogba.  Nagyon ügyes, gyönyörű kenyereket, péksüteményeket tud.   Mivel az országnak különböző részén lakunk, ő olyanokat is fog mutatni itt a  , amit  én nem ismerek, és ugyanazt az ételt esetleg máshogy készíti el, mint én.

Fogadjátok szeretettel és érdeklődéssel az bejegyzéseit.

3 megjegyzés:

  1. Jajj de jó, örülök, hogy látni fogom a receptjeidet Babett! Jó sütést-főzést, és kitartást kívánok a blogoláshoz:)

    VálaszTörlés

Hájas kifli hajtogatás nélkül

  Ke Trarita oldalán volt a recept, többször sütöttem, de mindig keresgélni kellett.  Itt legalább megtalálom.  0,5 kg liszt 25 dkg háj, dar...