2011. február 20., vasárnap

Ketten

A hétfő jó nap az újdonságok bevezetéséhez.
Holnaptól  egy barátnőm, Babett is írni fog a blogba.  Nagyon ügyes, gyönyörű kenyereket, péksüteményeket tud.   Mivel az országnak különböző részén lakunk, ő olyanokat is fog mutatni itt a  , amit  én nem ismerek, és ugyanazt az ételt esetleg máshogy készíti el, mint én.

Fogadjátok szeretettel és érdeklődéssel az bejegyzéseit.

3 megjegyzés:

  1. Jajj de jó, örülök, hogy látni fogom a receptjeidet Babett! Jó sütést-főzést, és kitartást kívánok a blogoláshoz:)

    VálaszTörlés

Lakodalmas vagy sváb kifli

  Nagyon szeretem sütni, mert akár kemencében, akár villanysütőben egyformán szépre sül.  Először lakodalomba kértek meg sütni, akkor kaptam...