Mióta Babett megsütötte és ide tette a képét, rendszeresen gondoltam rá. Illetve arra, hogy mikor is süssem meg ? Vacsorára nem akartam, inkább reggelire . De a hűtőben egész éjszaka nem kel-e túl?
A tészta receptje Limara oldaláról való.
Az én töltelékem pedig tejföl, sonkacsíkok , medvehagyma. A tetejére bőven sajt. Mivel a sonka és a sajt is sós, nem is tettem bele, csak megborsoztam.
A feltekert kifliket hagytam kelni, jó mélyen bevágtam, hogy legyen hely a lényegnek.
Gondoltam, beteszem a hűtőbe, de aztán lefekvés előtt benéztem rá és eléggé ducik lettek. Így gyorsan begyújtottam a sütőt és ugyan jó későn feküdtem, de a kiflik szépek lettek.
Nagyon finomak is. reggelire tea volt hozzá, de más alkalommal egy jó pohár hideg sörrel is kitűnő lehet !
Sőt a húsvéti variáció is itt van a fejembe. És mivel a Juli a pizzásat szereti, már az is :)
Sütésre fel !
juj nagyon tuti, jönnek vendégek elkészítem nekik
VálaszTörlésReméltem, hogy felrakod!
VálaszTörlésÉs milyen szépek lettek! Így medvehagymával is izgalmas. Lehet,sütök én is, már régen volt nálunk.
Hú, de milyen guszták lettek! Ha minden igaz, akkor a napokban kapok egy adag medvehagymát. Akkor ezt okvetlenül ki fogom próbálni. :)
VálaszTörlésNem fogjátok megbánni ! Én biztosan sütöm még ezt. Nagyon finom a tésztája, és a benne lévő krémes töltelékkel abszolút győztes !
VálaszTörlésAkkor meg kell sütni, nincs mese! :)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki:)
VálaszTörlés