2010. július 18., vasárnap

Fagyi


Igen, levendulás.  Mit mondjak ? Fantasztikus !  Különleges, csodálatos és nagyon finom!


Mivel ma délelőtt le kellett olvasztani a fagyasztószekrényt,a fagyigépet kiiktattam és  kényszermegoldással született a fagyi végül.
Mikor lehűlt az alapanyag, felvertem jó sűrűre. Nem lett kemény hab belőle, de úgy betettem a fagyasztóba  és kétszer átkevertem.
3-4 óra után ehető állagú lett.  Igazi   fagyis kanalam nincs, ezért nem szabályosak a gombócok, de higgyétek el, senkinek eszébe nem jutott az első falat előtt se, utána meg aztán főleg !
És NAGY NAGY  dícséreteket kaptam !

1 megjegyzés:

Hájas kifli hajtogatás nélkül

  Ke Trarita oldalán volt a recept, többször sütöttem, de mindig keresgélni kellett.  Itt legalább megtalálom.  0,5 kg liszt 25 dkg háj, dar...