Nem egy ördöngősség. Szépen le is írta, fényképezte, rábízhatjátok magatokat.
Aki le akarja nyűgözni a családot, barátokat, vendégeket, anyóst, készítse el.
Mindenképpen piros alma kell, a színe díszíti a süteményt. Egy jó kávé mellé pl. kiváló.
Ke Trarita oldalán volt a recept, többször sütöttem, de mindig keresgélni kellett. Itt legalább megtalálom. 0,5 kg liszt 25 dkg háj, dar...
Nagyon szépségesek lettek, igazán
VálaszTörlésHúú ez nagyon jól néz ki,gondolom nagyon fincsi is:) A nyárialma is jó hozzá?
VálaszTörlésBiztosan, de ne főjön szét. Csak annyira kell megfőzni, épp csak felforralni, hogy amikor tekered akkor hajoljon úgy ahogy a tészta.
VálaszTörlésNagyon szepek!
VálaszTörlésKöszönöm!
VálaszTörlés