Mutatok képeket, majd folyamatosan pótolom, mert én csak egyet fényképeztem, a matracot a diófa alatt, hogy a Babiék ide találjanak, ne menjenek el egészen Pécsig.:)
Amiket ettünk:
A halászlé, természetesen bajai módra. János főzte, és kiváló lett, ha akarta volna se lehetett volna jobbra.
Aki bajai, az tud halászléről jó fotót készíteni, ugye, Böbsi?
Ez egy majonézes káposzta saláta, isteni, recept majd később külön lesz róla.
Tavaszi saláta, a grillezett húsokhoz.
A méltán jó hírű kiskőrösi spárgából Gabojsza főzött, sütött nekünk.
Nagy sikere volt a pezsgőnek, amivel köszöntöttük egymást. Málna, szeder volt az alján. Brut is volt, de a sláger az édes lett!
Ott hátul a pezsgős poharak, a tálban pedig a gombócleves:)
A vasárnapi reggeli részlete. Croissan, mini bagett, levendulás fonott kalács is volt. Gabojsza finomabbnál finomabb lekvárokat hozott, igazi vajat kentünk alá, remek házi érlelt sonka, zöldhagyma, paradicsom, a többit nem is tudom.
Szombat este húst sütögettünk, többfélét többféleképpen. Saláta voltak a köretük.
Közös kenyérdagasztás.
Folyt. köv.
Irigylésre méló fogások
VálaszTörlésaz a halászé...
VálaszTörléscsorog a nyálam!
Csodás lehetett, a képek szuperek, de hát kérem, csak finomakról lehet ínycsiklandozó képeket készíteni! Remek társaság, most megint lettek szívmelengető emlékeitek, amire jó lesz visszagondolnotok:)
VálaszTörlésjó buli lehetett :)
VálaszTörlésMa még mindenki ezzel volt "teli ". Esze, szíve, lelke.
VálaszTörlés