Jó ideje szemezek már vele. Aztán VIZICSIBE megsütötte, és akkor én is nekifogtam.
Múlt héten betegápoló nagymama voltam, és nagy sikert arattam a bagellel. Zsófi megevett másfelet, pedig nem kis darabok, és ő nem egy nagyevő. Juli kettőt, óvoda után.
Nem sodorgattam, hanem kilyukasztottam a közepét .
Cukros vízben főztem 15-20 másodpercig mindkét oldalát.
Különböző magokkal szórtam meg. (Na jó, itt a bal sarokban azon barnacukor van:)
Húsz perc kellett, hogy megsüljenek.
A recept pedig: 60 dkg liszt
3 dl víz
1 tojás
teáskanál só
teáskanál cukor
1 dkg vaj
evőkanál étolaj
negyed kocka élesztő
És lépésről - lépésre így csináltam.
nagyon mutatósak lettek :):)
VálaszTörlésbakker))), ez igen jól néz ki
VálaszTörlésFinom is, és nem száradós. Kicsit édeskés a külseje, de máshol olvastam, hogy szódabikarbónát tesznek a vízbe, mint a bajor perecnél.
Törlés