Felénk forrázzák.
Aztán fellógatva perzselik.
Majd bent asztalon szétszedik.
A húsvéti sonka.
A kolbász darálással kezdődik.
Aztán ízesítik sóval.....
...fűszerezik paprikával, borssal, fokhagymával.
Összekeverik jó alaposan:)
És betöltik.
Megfőtt a hurkának való.
Sül a zsír.
Kész a hurka.
Majd elfelejtettem: ettünk is. Reggelire sült májat. A hagymás vér most elmaradt.
Ebédre pecsenyét krumplival, savanyúval.
Vacsorára orja levest csigatésztával, töltött káposztát, sült hurka, kolbászt.
Ilyen likacsos lett a tegnapi kenyerem:)
Ez meg a ráadás: Lucifer napfürdőzik.
Milyen érdekes, ilyenszerű disznófeldolgozást még nem láttam. :) Nálunk másképp zajlik, bár a végeredmény úgyis ugyanaz. :) Búék! :)
VálaszTörlésBoldogot Nektek is Edit :)
VálaszTörlésEzer éve nem voltam disznóvágáson, köszi a képeket és a hangulatot, továbbá boldog új évet nektek :):)
VálaszTörlés